Despre

Obiectul de activitate al societatii noastre se bazeaza pe distribuirea produselor de uz casnic – menaj in tot judetul Maramures, Cluj, Arad, Timis, Salaj, Bistrita si Satu-Mare.
De la infiintare si pana in prezent Shiva Net a avut o dezvoltare continua si progresiva , devenind in prezent lider pe piata prin diversitatea produselor oferite, imbunatatirea serviciilor si relatiilor vis-a- vis de clienti, acumuland o experienta de peste 14 ani.Distributia nu se limiteaza doar la transportul marfii catre punctele de vanzare, ci se refera si la responsabilitatea asumata pentru imaginea produselor pe care le distribuim. De asemenea, calitatea serviciilor pe care le presteaza este exprimata prin asigurarea permanenta a necesarului de produse in functie de cererea existenta, colaborarea directa cu clientii pentru asigurarea stocului optim.
Shiva Net garanteaza distributia produselor in cele mai bune conditii, identificand totodata cele mai potrivite zone de prezentare si comercializare, reprezentand un factor relevant al succesului pe piata al produselor distribuite.
Datorita seriozitatii, promtitudinii si complexitatii produselor pe piata Shiva Net are un portofoliu de peste 1000 de clienti.
Cei care lucrează în acest domeniu trebuie să ştie când să opteze pentru o piaţă mare şi când pentru un segment al acesteia, când să lanseze sortimente noi sau doar să extindă gama celor existente, când să încurajeze şi când să oprească distribuirea unui produs, când să protejeze piaţa internă şi când să pătrundă agresiv pe ea, când să diversifice avantajele ofertei şi când să reducă preţul, când să mărească şi când să reducă bugetul afectat vânzărilor, publicităţii, altor elemente specifice activităţii de marketing.

Comments are closed